"Yükleniyor..."

Pasif Yangına Dayanıklı Harç

Pasif Yangına Dayanıklı Harç

Pasif Yangına Dayanıklı, Yangına Dayanıklı Harç Monokote® Type HPM, hazır kuru karışımlı yangın geciktirici harç tipi bir malzemedir. Doğrudan su ile karıştırılarak yapılan bir harçtır. Yangın bölmesinden geçen tesisat, kablo vb. Elemanların etrafındaki boşlukların yangın sızdırmazlığı için kullanılır. Yanmaz harç, mala ile yüzey işlemine tabi tutulabilir ve düzeltilebilir. Büyük boşluklu, sıkıştırılabilir şaft geçişleri için yangına dayanıklı harç kullanılabilir. Yangın yönetmeliğine uygundur. Yangına Dayanıklı Harç Monokote HPM Yangına Dayanıklı Harç kürlendiğinde hafif yoğunluklu, sert ve yüksek mukavemetli yanmaz bir bariyere dönüşür. UL sertifikalıdır. Bu detaylara uygun olarak uygulandığında 4 saate kadar yangın dayanımı sağlar.
Yangının gücü ne kadar büyük olursa, yaşamı tehdit eden bir yangının hızla yayılma riski de o kadar büyük olur. Yangını söndürmek için pasif yangın koruma sistemi kullanmak, yangın riskini azaltmanın ve insanların hayatlarını ve mallarını korumanın etkili bir yoludur.

Su bazlı, esmek, yüksek dayanıma sahip durdurucu malzemedir. Metal, izoleli, fiberglass, ve plastik boru geçişleri için uygundur. Ayrıca tavandaki deliklerin doldurulması ve güç ile telefon kablo geçişleri için uygundur.


Yangın durdurucu ürünlerde http://www.akyarlaryapi.com.tr olarak her zaman iş kalitemizi ve ürün ve hizmet güvenliğini korumaktayız. Pasif yangın durdurucı ürünlerde güvenebileceğiniz tek adres akyarlaryapi'dır. Sorularınız veya satın almalarınız için lütfen bizlerle iletişime geçin