"Yükleniyor..."

Pasif Yangından Korunma

Pasif Yangından Korunma

Can güvenliğini sağlamak için en önemli kriter duman geçişini sınırlamaktır. Duman, yapı boyunca çeşitli dikişlerden hızla yayıldı. Bu derzlerin de uygun yangın koruma ürünleri ile yalıtılması çok önemlidir.

Pasif yangından korunma sistemlerinin tasarımı ve uygulanması özel dikkat gerektirir. Pasif yangın koruma malzemelerinin uygulandığı yerler, genellikle, alçak tavanlar, yükseltilmiş döşemeler veya baca boşlukları gibi uygulamadan sonra kolayca gözden kaçan alanlarda bulunur. Bu nedenle, uygulama sonrası yapıyı yaşam döngüsü boyunca denetlemek zordur.

Profire pasif yangın koruma ürünleri, bina çapında yangından korunma uygulamalarının gereksinimlerini karşılayan test edilmiş ve onaylanmış yangından korunma sistemleri oluşturur.
 

Profire yangın uygulamaları kapsamında aşağıdaki ürün grupları mevcuttur;
 
  • Bir yapının tüm aşamaları için kullanılabilir ve farklı özelliklerde yangın koruma panelleri
  • Yangına dayanımlı camlar
  • İntümesan yapı malzemeleri
  • Yangın durdurucu kelepçe ve sargılar
  • İntümesan boyalar ve kaplamalar
  • Yangın durdurucu harç ve dolgu malzemeleri

Profire için güvenlik ve kalite birbirini tamamlayan iki unsurdur. Bağımsız yangın performansı testi yoluyla üretim süreci boyunca ürün kalitesinin resmi kalite kontrolü.

Yangın durdurucu ürünlerde http://www.akyarlaryapi.com.tr olarak her zaman iş kalitemizi ve ürün ve hizmet güvenliğini korumaktayız. Pasif yangın durdurucı ürünlerde güvenebileceğiniz tek adres akyarlaryapi'dır. Sorularınız veya satın almalarınız için lütfen bizlerle iletişime geçin