"Yükleniyor..."

Yangın Durdurucu Hakkında Sorular

Yangın Durdurucu Hakkında Sorular


Yangın durdurucu ara parçası nedir?
Ürüne Genel Bakış
Gas Vent Firestop Spacer , konut, hafifçe ticari ve endüstriyel uygulamalarda onaylı gaz cihazlarında kullanım için güvenli bir B Tipi havalandırma desteğidir. Güçlü, dayanıklı galvanizli çelik, güçlü, bağlanması basit linkler için tek tip boyutlandırma sağlamak suretiyle oluşturulmuştur.

Duvardaki yangın molası nedir?
Da bir yangın durdurma olarak malum bir yangın break, yardım duvarları arasında yer edinen bir alev geciktirici madde, ateş içerirler. Bu balon çerçeveli evleri inşa ederken, duvarlar çoğu zaman bodrumdan çatı katına kadar oyuk bırakılır ve yangınların çıkmasına ve zeminden zemine hızla yayılmasına izin verilir.

Yangın durdurucu muayene nedir?
UL Yangın Durdurucu İnceleme Hizmeti, sistemin sistem ihtiyaçlarına müsait olarak kurulmasını sağlamaya destek olur. Yangın durdurucu sistemler, yangına dayanıklı ortak sistemler ve çevresel yangın muhafaza sistemleri, IBC tarafınca belirtilen ASTM ihtiyaçlarına gore denetlenir.
Yangına dayanıklı ve yangın durdurucu arasındaki ayrım nedir?
Ekran tavandan sarkan bir cam parçası şeklinde görünüyor; çoğu zaman cam güç bela ayrım edilir. Bu parçalar, oldukca kattan oluşan bir alanda duman olduğunda “baca etkisi” oluşmasını engeller. Yangına dayanıklılık , bir şeyin (araç-gereç, duvar, kasa vb.)

Ateş kalafatının kırmızı olması gerekiyor mu?
Yangın durdurucu kalafatlar ve dolgu macunları kırmızı renkte olmalıdır.
Bir yangın durdurucu mastik yada kalafat kırmızı olması icap ettiğini belirtmek kod ihtiyaçları vardır. Şişen dolgu macunları, yanıcı penetranları kapatmak için ısıyla genişler.

Yangına dayanıklı mastik nedir?
Pyroplex® Yangın Dereceli Silikon Mastik , tek bileşenli, düşük modüllü, etkisiz kürlenen, halojen içermeyen bir üründür. Önerilen Pyroplex® şişen ürün ile korunan inşaat derzlerinin ve boru geçişlerinin etrafındaki sızdırmazlığın sağlanması için uygundur.

Yangın durdurucu tasma iyi mi çalışır?
Ateş Yakaları Nasıl Çalışır ? Boru deformasyona uğramış olmaya başladığında, Promat yangın bileziğindeki şişen araç-gereç genişleyerek plastik boruyu kapatır. Bu şişen araç-gereç, bölmeler arasındaki sıcaklık transferini azaltan ve duman, yangın ve gazın yayılmasını boşlamak için boşlukları kapatan yalıtkan bir bariyer oluşturur.
Yangın kalafat genişler mi?
Buna ek olarak, bu malzemenin tek şişen özelliği (genişlediğinde ısıtmalı) kablo yada boru izolasyonu yangın tüketildikçe, CP 25WB + Caulk penetrasyon sızdırmazlık sağlamak için genişler anlamına gelir.
İnşaatta yangın durdurucu nedir?
Yangın durdurma, en iyi halde, yangının (duman ve sıcaklık dahil) birden fazla bina bölmesinden geçmesini önlemek için herhangi bir açıklığın kapatılması olarak tanımlanır. Bir yangın durdurucu , yangına dayanıklı duvar yada zemin tertibatlarındaki açıklıkları ve derzleri kapatmak için kullanılan muhtelif bileşenlerden oluşan bir yangından korunma sistemidir.
Tüm iç duvarlarda yangın blokları var mı?
Hayır, bütün iç duvarlarda yangın blokları yoktur .

Yangını engellemek için hangi araç-gereç kullanılır?
Alçıpan, muayyen sızdırmazlık malzemeleri ve esneyen köpükler, çerçeveleme kerestesi, fiber çimento levha ve yoğun bir halde paketlenmiş cam elyafı yada mineral yün yalıtımı , yangını engellemek için kullanılabilecek kabul edilebilir malzemeler arasındadır. Ancak güvenilir tarafta olmak için, projeniz için en iyi kararı verecek olan mahalli bina yetkilinize danışın.

İç duvarlarda yangın kısıtlama lüzumlu mi?
İç duvarların ateşe dayanıklı olması gerekmesine rağmen, IRC kodunda 4' şartı yoktur. Plakalarda ve 10' yüksekliği aşan bütün alanlarda ateşle bloke edilmelidirler.
Yangın kısıtlama lüzumlu mi?
Uluslararası Bina Kodu (IBC), ahşap çerçeve duvar boşluğu şeklinde yanıcı gizli saklı alanlarda alevlerin, dumanın ve gazların yayılmasını sınırlamayı amaçlayan yangın kısıtlama ihtiyaçlarına sahiptir. IBC 2015 Bölüm 718.2'de yer edinen bu gereksinimler . Ek olarak, IBC Bölüm 718.2.

Çerçevelemede kısıtlama nedir?
Blokaj (Amerikan İngilizcesi), ahşap çerçeveli yapılarda boyutlu kerestenin kısa parçalarının ( bloklarının ) kullanılmasıdır. Kullanımlar, doldurma, boşluk bırakma, tevhit yada elemanları güçlendirmeyi içerir. Blokaj tipik olarak kısa kesilmiş yada kusurlu, çarpık kereste parçalarından yapılır.

Hangi UL 1479?
UL 1479 , kontrol edilen saatlik derecelendirmeye bağlı olarak hortum akışına maruz kalmanın basıncını ve süresini belirtir. Örneğin, 2 saatlik bir yangın derecesi elde etmek için tertibatın, açıkta kalan fit kare alan başına 0,9 saniye süresince inç kare (psi) başına 30 pound'sevinç bir hortum akışına dayanması gerekir.

Yangın durdurucu ürünlerde http://www.akyarlaryapi.com.tr olarak her zaman iş kalitemizi ve ürün ve hizmet güvenliğini korumaktayız. Pasif yangın durdurucı ürünlerde güvenebileceğiniz tek adres akyarlaryapi'dır. Sorularınız veya satın almalarınız için lütfen bizlerle iletişime geçin