"Yükleniyor..."

Yangın Durdurucu Sistemler

Yangın Durdurucu Sistemler


Eklemler ve bağlantı parçaları yangında zayıf noktalardır
Modern bina iskeleti, yatay ve dikey kablolar, kanallar ve havalandırma kanalları dahil olmak üzere çeşitli sıhhi tesisat ve ağ hizmetleriyle donatılmıştır ve çoğu duvar ve zeminden birçok geçişe olanak tanır. Bu yolların her biri ve farklı binalardaki elemanları ve alanları arasındaki dikişler, alev, ısı ve zehirli dumanların bitişik odalara ve alanlara yayılması için potansiyel yollar olup, yangının bina genelinde kontrolsüz bir şekilde yayılmasına neden olur.

Pasif yangın korumasının devreye girdiği yer burasıdır. Sprinkler yangın söndürücüler gibi aktif koruma sistemleri yangınları söndürebilirken, pasif koruma sistemleri yangının yayılmasını engelleyerek hasarı en aza indirgemek ve belirli alanlarda hapsetmek ve daha da önemlisi insanların diğer alanlarda tahliyesini sağlamak için tasarlanmıştır Bölgesel güvenlik.

 

Yangın Durdurucu Sistemler – Bina Sakinleri ve Sahipleri İçin Temel Bir Değer

  • Yangının oluş noktasında yangını tek bir bölmede hapseder.

  • Zehirli gazların ve siyah dumanın yayılmasını yavaşlatarak insanların daha güvenli şekilde kaçmalarına yardımcı olur

  • Yangın olayları sırasında kişilere hayati kaçma süresi sağlar

  • Kaçış yollarını, bina yapılarını ve kritik yapı elemanlarını korur

  • Yangın sonrası yeniden inşa maliyetlerini en aza indirirBina sahiplerinin inşaat varlıklarını korur

    Yangın durdurucu ürünlerde http://www.akyarlaryapi.com.tr olarak her zaman iş kalitemizi ve ürün ve hizmet güvenliğini korumaktayız. Pasif yangın durdurucı ürünlerde güvenebileceğiniz tek adres akyarlaryapi'dır. Sorularınız veya satın almalarınız için lütfen bizlerle iletişime geçin