"Yükleniyor..."

Yangın Durdurucu Ürünler

Yangın Durdurucu Ürünler

yangından korunma ürünleri
Yangınların şiddetini azaltmak, can ve mal güvenliğini sağlamak için bir binanın yangına dayanıklı zemin, duvar ve tavan bölümlerinin yangına dayanıklılığı ve bütünlüğü kritik öneme sahiptir. Yangından korunma ürünleri, binaların güvenlik duvarı duvarlarından ve zeminlerinden geçen kablo, kanal ve havalandırma kanalları gibi kanal geçişlerinin oluşturduğu açıklıkları kapatmak veya tasarım toleranslarını sağlamak için kullanılır, böylece yangın ve duman geçişi sınırlandırılır.

Bina genelinde çeşitli yapı malzemeleri için farklı çözümler sunar. Burada, geçirilen malzemenin türü ve ısıtıldığında davranışı da dikkate alınır. Duruma göre kullanılacak pasif yangın koruma ürünleri de değişiklik göstermektedir.

Elektrik ve mekanik hizmet yapılarında açıklıklar oluştururken, yangına dayanıklı zemin, duvar veya tavan tesisatlarında bu açıklıkların aynı yangına dayanıklılık ile eşit şekilde yalıtılması hayati önem taşır.

Yangın durdurucu ürünlerde http://www.akyarlaryapi.com.tr olarak her zaman iş kalitemizi ve ürün ve hizmet güvenliğini korumaktayız. Pasif yangın durdurucı ürünlerde güvenebileceğiniz tek adres akyarlaryapi'dır. Sorularınız veya satın almalarınız için lütfen bizlerle iletişime geçin